Kukka.

Kukkien sidontapalvelut vuosikymmenten kokemuksella Turussa

Ota yhteyttä

Kukkakauppa Nummen Narsissi tarjoaa kukkakimput, asetelmat, sidontapalvelut ja kukkalähetyspalvelun Turussa. Perinteisen, vanhan ajan kukkakaupan tyyliin asiakas on meillä aina huomion keskipisteenä. Asiantunteva ja kokenut henkilökuntamme palvelee kaikkia asiakkaita yksilöllisesti. Keskustelemme kanssasi ideoistasi ja luomme kukista kauniin yksityiskohdan tilaisuuksiin ja päivän piristykseksi.

Kukkakimput ja -asetelmat

Meiltä saat kaikki sidontapalvelut ja sesongit mukaiset uutuudet. Muodostamme leikkokukista toivotun kokonaisuuden. Jos sinulle on kiire, voit valita päivittäin valmistetuista valmiskimpuistamme sinulle sopivimman.

Morsiussidonta

Sidontapalvelumme kattaa morsiuskimput ja muut hääkukat. Ota meihin yhteyttä jo häiden suunnittelun alkuvaiheessa, jotta voimme yhdessä suunnitella juhlatilan hääkoristeluja.


Jos haluat kysyä morsiuskimpuista, hääkoristeluista tai muista palveluistamme, annamme mielellämme lisätietoja. Tervetuloa liikkeeseemme keskustelemaan hääkoristeluista.

Surusidonta, adressit ja kortit

Rakas ystävä elää ajatuksissamme, sydämissämme ja muistoissamme.

Kukat viestivät monia asioita ja tunteita, myös surua. Tarkoin suunnitellut ja ammattitaidolla toteutetut arkunkoristeet kunnioittavat vainajan muistoa, ja suruvalittelukukat ottavat osaa suruun. Kukat ovat läsnä niin kirkossa kuin muistotilaisuudessakin.

Käänny puoleemme, kun haluat järjestää läheisellesi kauniit hautajaiset tai viestiä osanottosi kukkien tai adressin välityksellä. Toteutamme toiveidesi mukaiset suruvihkot, arkunkoristeet ja seppeleet.

Kukkavälitys

Toimitamme surukukat, onnittelukukat, asetelmat ja kukkakimput Turusta minne tahansa Suomessa ja ympäri maapallon.


Elämässä vähän on lopulta pysyvää, joka vuodesta toiseen sydämeen jää. Tänään muistathan hyvää ystävää, hänelle kauneimmat terveiset kukkakauppa Nummen Narsissi puolestasi lähettää.